Renoveaza rapid cu Rimano Duoglet – strat de incarcare si strat de finisare 2 in1

http://clubrigips.ro/articol/renoveaza-rapid-cu-rimano-duoglet–strat-de-incarcare-si-strat-de-finisare-2in1

Mestere, daca ai în plan sa renovezi rapid o cladire veche, îti recomandam Rimano Duoglet.

Acesta este un glet 2 în 1 pe baza de ipsos alb pe care îl poti folosi atat pentru lucrari de reparaþii care necesitã o încãrcare mai mare de produs (de la 3 la 10 mm), cât ºi ca produs de finisare, pe care sã-l aplici în strat mai subþire (sub 3 mm) ud pe ud, peste stratul anterior de Rimano Duoglet.

Se aplicã ºi se ºlefuieºte foarte uºor ºi, foarte important, atât pentru tine, cât ºi pentru beneficiarul lucrãrii, nu formeazã nori de praf la ºlefuire.

Timpul de lucru este estimat la aproximativ 90 de minute.

Tocmai fiindcã foloseºti acelaºi produs ºi pentru nivelare ºi pentru finisare, nu va fi nevoie sã prepari mai multe produse. ªi pentru cã Rimano Duoglet permite aplicarea ud pe ud a stratului de finisare (dupã aproximativ 30 de minute de la aplicarea stratului de încãrcare), timpul necesar pentru finalizarea lucrãrii va fi mult redus. ªi toatã lumea va fi fericitã!

Rimano Duoglet are unul dintre cele mai mici consumuri de pe piaþã (1 kg/mp/mm) ºi acoperã cu pânã la 20% mai mult decât alte produse din aceeaºi categorie. Are o plajã extrem de largã de încãrcare, între 2 ºi 10 mm, astfel încât poþi folosi acest produs pentru mai multe tipuri de lucrãri: reparaþii, nivelãri, finisãri, etc. Mai mult decât atât, produsul îþi permite nivelarea cu ajutorul dreptarului pentru finisarea mult mai rapidã a suprafeþelor mari.

Rapid ºi uºor, termini treaba cât ai zice “Duoglet”. Spor la treabã!