0721081226 0721078955
ducu_jivan@yahoo.com
Str Babadag nr. 14
Tulcea, Romania

Pretul estimativ afisat mai jos este pe m² de suprafata desfasurata pentru un model de locuinta cu geometrie simpla, structura de rezistenta pe zidarie portanta sau cadre din BA (beton armat), acoperis simplu tip sarpanta sau terasa, si cu finisaje de nivel mediu :

Constructie faza la rosu : Pretul este de aproximativ 300 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata (in acest prêt sunt incluse costurile cu materiale si manopera).

Constructie complete faza la cheie : Pretul este de aproximativ 600 Euro/m² pe suprafata construita desfasurata (in acest prêt sunt incluse costurile cu materiale si manopera pentru constructia la rosu inclusiv partea de finisaje si instalatii la cheie).

Proiectare constructii : Pretul estimativ este de aproximativ 20 Euro/mp, dar poate varia in functie de tipul proiectului. Preturile sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.

Modalitati de plata : Platile se efectueaza pe baza de contract, grafic de executie, PV de receptie aferent fazei de lucrari si in functie de clauzele contractuale.