Constructii Tulcea nominalizat la Gala Saint-Gobain Rigips National Trophy 2015

Constructii Tulcea nominalizat la Gala Saint-Gobain Rigips National Trophy 2015 – Premiul Special la Categoria Cladiri Comerciale pentru Amenajare cladire de birouri

http://www.rigipstrophy.ro/proiecte/lista?&per_page=10

BIROURI SPATII VESTIARE RECEPTIE BRODRENE DAHL

CATEGORIA: Cladiri comerciale

CONSTRUCTOR: SC PRACTIC EUROINSTAL SRL

ARHITECT: Atelier 2
BRODRENE DAHL Romania, parte a Grupului Saint-Gobain, cu sediul în Tulcea si al doilea punct de lucru situat în Braila, este un furnizor de teava (trasa, sudata elicoidal, hidraulica), fitinguri din otel, inox si cupru, precum si intreaga gama de robinete industriale utilizate în industria navala, petrochimica, gaze naturale. Noile birouri ale companiei, a caror amenajare a inceput in ianuarie 2015, au inglobat materiale Saint-Gobain Rigips, dar si produse ale celorlalte divizii ale Grupului (Saint-Gobain Isover, Saint-Gobain Glass Romania). Printre performantele obtinute cu materialele Saint-Gobain se numara un inalt grad de izolare fonica, protectie ridicata impotriva umiditatii, rezistenta la foc.

Materiale utilizate:
Pe langa vata minerala Isover®, sticla Saint-Gobain Glass Romania, profile din tabla din otel zincat gofrat Rigiprofil® de la Saint-Gobain Rigips, un aport deosebit pentru obtinerea performantelor mentionate mai sus l-au avut plafoanele false casetate Eurocoustic® Minerval. Eurocoustic® este o marca recunoscuta pentru proprietatile acustice si valoarea estetica, diversele modele fiind disponibile atat pe alb, cat si in alte 48 nuante. Materia prima din care sunt create – bazaltul – reprezinta o resursa minerala abundenta. Produsele sunt 100% rezistente la apa, garantand stabilitate perfecta in orice tip de mediu si, in plus, sunt reciclabile. Plafoanele false casetate Eurocoustic® Minerval au o reactie la foc A, fiind total incombustibile.