Concursul Saint-Gobain Rigips National Trophy editia 2015

Concursul Saint-Gobain Rigips National Trophy editia 2015 organizat de Saint-Gobain Construction Products Romania, divizia Rigips

Pe plan NATIONAL

Saint-Gobain Rigips National Trophy este un eveniment unic, o buna sansa de afirmare a excelentei in domeniul constructiilor, deja cu recunoastere în randul comunitatii de specialisti in constructii de interioare din Romania, si o rampa de lansare spre evenimentul international Saint-Gobain Gypsum International Trophy.

Pe plan INTERNATIONAL:

Saint-Gobain Gypsum International Trophy este eveniment de traditie, lansat de catre Grupul Saint-Gobain în anul 1998. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatia in folosirea produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente.

Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi, care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.

In 2014 au ajuns in finala de la Berlin 90 de proiecte din peste 30 de tari. Romania a avut patru proiecte reprezentative pentru utilizarea solutiilor și sistemelor Rigips® care demonstreazã profesionalismul în execuție a echipelor de constructori si relatia arhitect-constuctor-furnizor de materiale de constructii.