Contractor Ambasador Rigips

Pe 7-8 octombrie a avut loc prima intalnire nationala sub egida “Contractor Ambasador”, la Centrul de formare profesionala al Academiei Tehnice Saint-Gobain din Ploiesti.

Evenimentul a fost o ocazie extraordinara de a afla mai multe despre constructori – cum lucreaza, ce obstacole intampina – dar si de a le prezenta cele mai recente solutii si tehnici Rigips, care ii pot ajuta sa livreze beneficiarilor lucrari de inalta calitate.

Ne dorim sa dezvoltam in mod dinamic aceasta comunitate Rigips de excelenta in executie si ii invitam alaturi de noi pe constructorii interesati sa fie permanent informati si pregatiti profesional pentru cerintele tot mai exigente ale beneficiarilor.

Pentru mai multe informatii, ne puteti scrie la office.rigips@saint-gobain.com.

Saint-Gobain Rigips sustine calitatea punerii in opera a solutiilor oferite, prin formarea continua a constructorilor.

La inceputul anului 2015 compania a lansat proiectul “Contractor Ambasador”, care aduce impreuna constructori cu experienta, familiarizati cu produsele si solutiile Saint-Gobain Rigips si experti din cadrul Companiei Saint-Gobain.

Prin acest program compania ofera partenerilor acces la cursuri de specialitate si contactul permanent cu consultantii tehnici al companiei, cu scopul final de a oferi cea mai buna solutie beneficiarului si certificarea calitatii lucrarilor, in linie cu recomandarile tehnice ale Saint-Gobain Rigips.