Constructii Tulcea va informeaza : ARCON, principalul producator de membrane bituminoase

ARCON, principalul producator de membrane bituminoase a lansat noi produse pe piata de materiale de constructii din Romania :

http://www.constructionnews.ro/articol/Noua-gama-de-finisaje-ARCO–prezentata-la-CAMEX-Iasi_08725.html

ARCON, principalul producator de membrane bituminoase cu elasto-plastomeri din estul Europei, participa in perioada 18 – 21 aprilie la CAMEX Iasi. Compania ARCON, infiintata in 1994 la Sfantu Gheorghe, are un istoric de peste 50 de participari la Expozitiile Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.

Incepind cu anul 2007, agrementand sub brandul ARCO sisteme complete de anvelopare a cladirilor ca unic producator autohton de termo si hidroizolatii, ARCON si-a consolidat pozitia pe piata sistemelor de termo si hidroizolatii.

“Pe langa membranele bituminoase pentru hidroizolatii si polistirenul expandat, produse recunoscute pe plan intern si international, anul acesta vom prezenta la CAMEX Iasi si noua gama de finisaje pentru interior si exterior ARCO si anume vopsele lavabile si tencuieli decorative gama ce completeaza termosistemul ARCO. Asteptarile noastre in privinta CAMEX Iasi sunt legate de identificarea de noi parteneri pentru reteaua de distributie si promovarea imaginii prin cel mai important targ al Moldovei. Consideram ca alegerea perioadei de organizare a targului este relativ buna intrucat aceasta este perioada de reincepere a sezonului de constructii”, a precizat Sorin Cristea, Sales Manager ARCON.